Chokolade kage

img_3108-custom

Chokolade kage

Ingredienser:
6 spsk. Kakao
250 gram Hvedemel
300 gram Sukker
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
1 knsp. Salt
2 Æg
150 gram Smør
2.5 dl. Vand
 
Glasur:
3 spsk. Kakao
200 gram Flormelis
2 spsk. Smør
2 tsk. Kanel, stødt
0.5 dl. Sødmælk
 

 

Opskrift:

Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.

Dejen hældes i en bradepande ca. 23×33 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.

Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.

Glasur:
Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.

Tips:

Denne portion er til en mellem bradepande, hvis du bruger ovnens skal du lave dobbelt portion. Den bliver altid vellykket og er meget hurtig at lave. Min absolutte favorit for chokoladeelskere.

Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren, men den bliver altid spist med det samme.

img_3108-custom