Roulade med citroncreme(Lisbeth)

IMG_20170404_161725 (Custom)Roulade med citroncreme

Dej: 3 æg

125 gr.melis/sukker

65 gr. kartoffelmel

65 gr. hvedemel

1½ tsk. bagepulver

Fyld: ¼ piskefløde eller mere Citronsaft og skal af 1 citron (efter behag.) 3 – 4 blad gelatine

Fremgangsmåde: Pisk hviderne, kom æggeblommer og sukker i. Derefter mel blandet med bagepulver. Bages ca. 10 min. Ved 175 grader (varmluft) ellers ca. 200 gr. Lægges på et viskestykke til afkøling (skal også være tildækket med viskestykke) Pisk fløden, tilsæt ca. 2-3 spsk. Sukker. Derefter saft af ½ citron (måske lidt mere) og revet citronskal. Smelt 3-4 bl. Husblas, (du kan afkøle med citronsaft, håndvarm)og rør det i. Fordeles på den afkølede kage der rulles sammen. Drysses med florsukker før serveringen.