Dej: 3 æg
125 gr.melis/sukker
65 gr. kartoffelmel
65 gr. hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Fyld: ¼ piskefløde eller mere Citronsaft og skal af 1 citron (efter behag.) 3 – 4 blad gelatine
Fremgangsmåde: Pisk hviderne, kom æggeblommer og sukker i. Derefter mel blandet med bagepulver. Bages ca. 10 min. Ved 175 grader (varmluft) ellers ca. 200 gr. Lægges på et viskestykke til afkøling (skal også være tildækket med viskestykke) Pisk fløden, tilsæt ca. 2-3 spsk. Sukker. Derefter saft af ½ citron (måske lidt mere) og revet citronskal. Smelt 3-4 bl. Husblas, (du kan afkøle med citronsaft, håndvarm)og rør det i. Fordeles på den afkølede kage der rulles sammen. Drysses med florsukker før serveringen.