Hindbærkage

Ca. 20 stk. hindbærkage

3 æg                                1 lille glas hindbærmarmelade

375 g sukker                 IMG_9970 (Custom) Kokosfyld:

2,25 dl vand                   110 g margarine

3 tsk. bagepulver           225 g sukker

225 g mel                         3 æg

……                                    4 tsk. vanillesukker

…..                                     340 g kokosmel

Pisk æg og sukker til en luftig masse og tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Hæld dejen i en smurt bradepande på 30×40 cm og bag den ved 200 grader i 20 min. Lad kagen afkøle en lille smule og fordel hindbærmarmelade over kagen. Smelt sukker og margarine i en gryde og rør æggene i sammen med vanilliesukker og kokosmel. Fordel kokosfyldet over marmeladen og bag kagen i yderligere 8-10 min. ved 225 grader til den er gyldenbrun.

Skriv et svar